Skip to content

Nederlands leren Noord-Brabant

Nederlands leren in Noord-Brabant

Wil jij graag Nederlands leren in Noord- Brabant? Ben je onlangs geëmigreerd of woon je al langer in Nederland? Bij Dutch in Practice krijg je de juiste ondersteuning op jouw pad naar integratie. De taal leren is essentieel om een zelfstandig en gelukkig leven te leiden. Zelf eten bestellen in een restaurant, een afspraak maken bij de dokter of een praatje aangaan bij het busstation. Vaak zijn het de kleine dingen die zorgen voor een gevoel van verbintenis. Door bij ons Nederlands te leren in Noord-Brabant krijg jij de handvatten om écht onderdeel te worden van de Nederlandse samenleving.

Nederlands leren Noord-Brabant
Nederlands leren Noord-Brabant

Hoe werkt Nederlands leren in Noord-Brabant?

Onze cursus Nederlands in Noord-Brabant bestaat uit verschillende modules. Tijdens iedere module wordt aandacht gegeven aan Nederlands spreken, schrijven, luisteren en lezen. Iedere module wordt afgesloten met een examen, waardoor je kunt zien wat jouw vorderingen zijn. De modules bestaan uit 30 lesuren, die ingedeeld worden in overleg met de cursisten. Zo kunnen de lessen uit 15 lessen van 2 uur bestaan, of uit 10 lessen van 3 uur. Nederlands leren in Noord-Brabant kan goed gecombineerd worden met werk of andere verplichtingen. Het is namelijk mogelijk om in het weekend les te volgen. Over het algemeen vinden de lessen wekelijks plaats.

In het Engels of Pools Nederlands leren in Noord-Brabant

Wil je graag Nederlands leren in Noord-Brabant, maar is jouw Nederlands nog niet op een niveau waarin je veel begrijpt? Bij Dutch in Practice spreken onze docenten onder andere Engels en Pools. Zo wordt er aangesloten op de taal waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Op deze manier wordt er gewerkt aan een stevige basis, waardoor er geen verwarring ontstaat over de vertalingen. In een groep van landgenoten ga je samen de uitdaging aan om jouw taalvaardigheid te verbeteren. Doordat je dezelfde taal spreekt, is ook duidelijk welke valkuilen zich kunnen voordoen wat betreft spelling en grammatica. Door deze alertheid van de docenten, worden veelgemaakte fouten voorkomen. 

Terugbelverzoek

Onze studenten

Samen leer je sneller

Het geheel is meer dan de som der delen. Met onze cursus Nederlands in Noord-Brabant sta je er niet alleen voor. In een intieme groep van maximaal 10 personen ga je samen het avontuur aan om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Je leert mensen kennen die hetzelfde doel voor ogen hebben en stap voor stap de taalvaardigheid vergroten. Bij Dutch in Practice leer je met onze ervaren docenten op een leuke manier de Nederlandse taal. Schrijf je snel in voor onze cursus Nederlands in Roosendaal om ook jouw Nederlands te verbeteren! Heb je vragen of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met +31(0)165 323244. +31(0)651423388 of stuur een e-mail naar info@dutchinpractice.nl.

Stel uw vraag hier

adres

Pastoor van Breugelstraat 75B | 4744 AC Bosschenhoofd

Telefoonnummer

+31(0)651423388