Skip to content

Cursus Nederlands Roosendaal

Cursus Nederlands in Roosendaal volgen?

Wil je graag jouw taalvaardigheid vergroten met een cursus Nederlands in Roosendaal? Bij Dutch in Practice helpen we je graag op weg naar meer zelfredzaamheid en connectie met Nederland. Een taal leren doe je niet zo maar. Online is er veel lesmateriaal te verkrijgen waar je zelfstandig mee aan de gang kunt. Om een taal echt onder de knie te krijgen, is het echter essentieel om het direct in de praktijk te brengen. Tijdens onze cursus Nederlands in Roosendaal helpen onze ervaren docenten jou met de uitspraak en geven direct oefeningen en tips om jouw vaardigheden te verbeteren. In groepsverband werk je samen om stap voor stap de Nederlandse taal te leren.

Cursus Nederlands Roosendaal
Cursus Nederlands Roosendaal

Cursus Nederlands voor Polen

Onze cursus Nederlands in Roosendaal is zeer geschikt voor mensen van Poolse afkomst. Onze docenten spreken naast Engels namelijk ook Pools. Ben je al begonnen met werken in Nederland en zou je graag meer aansluiting willen vinden bij collega’s? De cursus behandelt verschillende onderwerpen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Van een praatje aangaan over het weer, tot een bestelling doorgeven in een restaurant. Met onze cursus Nederlands in Noord-Brabant krijg je de juiste handvatten om vooruit te komen in jouw nieuwe thuisland.

Hoe verloopt een cursus Nederlands in Roosendaal?

Onze cursus Nederlands in Roosendaal bestaat uit verschillende modules. Tijdens deze modules wordt er actief gewerkt aan spreken, luisteren, schrijven en lezen. Gelukkig hoeft leren ook niet saai te zijn. De lessen zijn zo ingedeeld dat er voldoende variatie in het lesmateriaal is. De docenten hebben de lessen zorgvuldig samengesteld zodat jij bij de les blijft. Aan het einde van elke module volgt een examen. Wanneer je dit goed afrondt, stroom je door naar de volgende module. Voor de instap- en eindniveaus werken wij met NT2-programma volgens het Common European Framework. Bij een goed resultaat ontvangt iedereen aan het einde van de cursus een officieel certificaat.

Terugbelverzoek

Onze studenten

Leer Nederlands in groepsverband

Wellicht heb je al stappen gemaakt om Nederlands te leren. Een aantal woorden zijn prima zonder cursus te leren. Maar als je echt vooruitgang wilt boeken, zorgt samen leren ervoor dat je met sprongen vooruitgaat. Leer anderen kennen die hetzelfde doel voor ogen hebben: Nederlands leren in Noord-Brabant! In kleine groepen van maximaal 10 personen ga je samen de uitdaging aan met een cursus Nederlands in Roosendaal. Het inplannen van de cursus dagen gaat in overleg met de cursisten. Over het algemeen vindt er elke week een les plaats. Dit kan ook in het weekend plaatsvinden. Zo is de cursus goed te combineren met werk of een opleiding. Neem snel contact met ons op om ook Nederlands te leren!

Stel uw vraag hier

adres

Pastoor van Breugelstraat 75B | 4744 AC Bosschenhoofd

Telefoonnummer

+31(0)651423388