Skip to content

Cursus Nederlands Noord-Brabant

Cursus Nederlands in Noord-Brabant volgen?

Wil je een cursus Nederlands in Noord-Brabant volgen? Ben je onlangs geëmigreerd naar Nederland, of woon je al jaren hier? De taal spreken is een essentiële factor in integratie. Een praatje over het weer, brood halen bij de bakker en de weg kunnen vragen maken jouw leven in Nederland zoveel plezieriger. Verhuizen naar een nieuw land komt met de nodige uitdagingen. Praktische zaken regelen, de cultuur begrijpen en de weg vinden zijn dingen die horen bij integreren in een nieuw land. Onze cursus Nederlands in Noord-Brabant opent nieuwe deuren naar een frisse start in ons lage landje.

Cursus Nederlands Noord-Brabant
Cursus Nederlands Noord-Brabant

De opzet van onze cursus Nederlands in Noord-Brabant

Een cursus Nederland in Noord-Brabant bij Dutch in Practice is verdeeld over verschillende modules. Iedere module bestaat uit 30 lesuren. Deze lesuren zijn verdeeld over 15 lessen van 2 uur of 10 lessen van 3 uur, en deze lessen worden in overleg met de cursisten ingepland. Over het algemeen houden we één keer per week aan, zodat onze cursus Nederlands in Noord-Brabant prima te volgen is wanneer je een fulltime baan of gezin hebt. Het is namelijk ook mogelijk om lessen in het weekend te volgen. Na iedere module wordt er een examen afgenomen. Deze bestaat uit de onderdelen: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Zo weet je na elke module hoe veel vooruitgang je hebt geboekt.

Meertalige cursus voor Polen

Bij Dutch in Practice spreken onze leraren meerdere talen. Zo wordt er vertaald en gesproken van het Engels of Pools. Vanuit de aansluiting van jouw eigen taal, wordt er stapsgewijs steeds meer toegewerkt naar de Nederlandse taal. De focus ligt op het zo snel mogelijk verhogen van de taalvaardigheid. Op deze manier kan je snel Nederlands leren in Noord Brabant. Wanneer je wel een aardig woordje Engels kunt spreken, maar dit jou toch veel energie kost, is het wel zo fijn om je eigen taal te kunnen vertalen. Zo is er geen taalbarrière en krijg je de juiste handvatten om de Nederlandse taal te leren.

Terugbelverzoek

Onze studenten

Cursus Nederlands in groepsverband

Een nieuwe taal leren is best spannend. Je bevindt je op onbekend terrein een taal leren kost tijd en inspanning. Het is dan een fijn gevoel dat je niet de enige bent. Met onze cursus Nederlands in Roosendaal leer je in persoonlijke groepen van maximaal 10 personen. Je leert mensen kennen die net zoals jij de Nederlandse taal willen leren. Samen maak je fouten, en boek je vooruitgang. Zo leer je niet alleen de taal van jouw nieuwe thuisland, maar bouw je ook een connectie op met gelijkgestemden met een gezamenlijk doel voor ogen.  

Stel uw vraag hier

adres

Pastoor van Breugelstraat 75B | 4744 AC Bosschenhoofd

Telefoonnummer

+31(0)651423388